Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

...... sim Vás, nastudujte si OPĚTOVNĚ, na jakou otázku (a jak) prezident odpovídal ! 

(ináč- zdravotní postižení hrozí všem dětem na foto, protože všechny mají hlad)

0 0
možnosti
JC

Příště radím Zemanovi (ač nejsem jeho příznivec), aby řekl: Nebudu se vyjadřovat, protože cokoliv řeknu, je použito proti mě.

To jste se všichni zbláznili, že podle jedné životní zkušenosti zobecňujete? Vždy to přece záleží na situaci, poloze školy, učitelích, řediteli a dalších okolnostech. Jeden vozíčkář třídu možná posílí, tři cikáni ji možná rozloží. A teď babo raď. Inkluze jo nebo ne? Co kdybychom se řídili zdravým rozumem. Tam, kde je to ve prospěch všech ano, a kde ne, tak ne?

1 0
možnosti
JC

Autor mně připomíná starostu pidiobce chránícího existenci místní jednotřídky:

smícháme tam dohromady děti šesti leté i desetileté a ony si navzájem pomáhají a je to moc dobré a prospívá to všem.

0 0
možnosti
LR

To je neuvěřitelné.

Kolikrát již bylo uvedeno, že to byla Zemanova odpověď na otázku o mentálně retardovanějších jedincích.

A pořád se pseudohumanisté čílí.

2 0
možnosti
Foto

Pokud se prezident Zeman vyjadřoval o mentálně retardovaných jedincích, tak by měl vědět, že se jedná o jedince, kteří jsou opožděni ve vývoji a jejich  IQ v době nástupu do základní školy je na úrovni cca. dvouletého dítěte a tedy takové děti nejsou zařazování do základních škol a jsou pro ně určené školy speciální. Pokud to nevěděl, tak se neměl k tomuto problému vyjadřovat a když je ve funkci prezidenta, měl by se umět vyjadřovat politicky a to tak, aby jeho výrok nepobudil žádnou stranu a  ne postižené děti přirovnat k pomalu jedoucímu automobilu. To je výrok, který si nesmí žádný politik v demokratické zemi dovolit.

0 0
možnosti
RC

Včera jsem videl v diskuzi jiného odkaz na prepis jeho vyjadreni. Sice to řekl politicky korektne, takze se z toho dalo vyvodil i to, ze mluvi o fyzickem handicapu, ale po precteni vetsi casti citace z toho vyplyva, ze zrejme mluvi o inluzi deti, které mají se vzdelavanim dusevni a ne fyzicky problém.

0 0
možnosti
BK

Panenko skákavá, už je to tu zase: zavírání za zdi a do ústavů na straně jedné, na druhé pak chudáci vozíčkáři, kteří přece můžou a všechni jsou navzájem obohacení a happy...

Schématické a hloupé!!!

Tak nevím, lidi, jste blbí nebo navedení?;-D

1 0
možnosti
JC

Právě naopak. Chudá země která nemá na to, aby postiženým dětem poskytla kvalitní vzdělání, smíchá všechny dohromady, protože nemůže jinak.

Jaké jsou výsledky takového smíchání, to lze seznat třeba z tohoto článku:

http://neviditelnypes.lidovky.cz/skolstvi-proc-skoly-nefunguji-dzl-/p_spolecnost.aspx?c=A150117_151528_p_spolecnost_wag#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=pes_neviditelny&utm_content=main

Specialisované školství je projevem humanity společnosti, která na to má.

10 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 660x
Potkávám zajímavé lidi, putuji do zajímavých destinací. Chci se podělit o zážitky a ukázat, že ačkoli Česká republika je krásná země, existují i jiné neméně hezké kouty na Zemi, které stojí za to chránit, a odlišné kultury, z nichý lze čerpat mnohá moudra.

Nebaví mě pouze dát se vést a chodit jednou za čtyři roky k volební urně. Chci se zajímat o věci kolem mě i v mezidobí a ozvat se, když se mi něco nelíbí.

Výkonný ředitel Světlo pro svět - Light for the world o.s.

Seznam rubrik